Prin forma si culoare lui, lemnul este elementul cel mai potrivit pentru decorațiuni atunci cand doresti sa iti decorezi locuința într-un mod rustic si modern.
Decorațiunile noastre din lemn te vor surprinde prin diversitatea si originalitatea lor fiind ideale pentru fiecare locuința. Vaze, suporturi pentru lumânări, platouri , casete, simple obiecte decorative, toate realizate într-un mod ingenios, vor da un farmec aparte și primitor locuinței tale.

Fiecare piesa de mobilier din lemn masiv este concepută cu propriul său caracter și atenție la detalii, fiind rezultatul comunicării și schimbului de idei cu clientul. Astfel, toate piesele sunt caracterizate prin linii curate si design modern, procesare de buna calitate și cu cele mai bune materiale.

 

La cerere se pot realiza  diverse obiecte din lemn masiv care nu sunt prezente pe site-ul nostru, se pot livra oriunde in tara iar in cazul in care produsul necesita montaj, acesta se poate realiza de catre echipa noastra. De asemenea pot fi efectuate si lucrări de restaurare , situație in care întotdeauna sunt folosite  abilitățile si priceperea pentru a vă oferi garanția lucrării.